سرفصل
- شناخت انواع قهوه از مزرعه تا کافی شاپ ( آشنایی با انواع دانه های قهوه - برداشت و آسیاب و رست قهوه - و ...)
- شناخت تجهیزات کافی شاپ و نحوه استفاده از دستگاههای صنعتی کافه
- آموزش اصول کافه داری( نحوه پذیرش و سرویس دهی و پذیرایی )
- آموزش تهیه و سرو حرفه ای قهوه های بین المللی و نوشیدنی های گرم (قهوه ترک و فرانسه - اسپرسو - موکاپات - هات چاکلت ها - کافه اوله - انواع موکا - کارامل ماکیاتو و... آموزش حرفه ای دم نوشها
- آموزش تهیه و سرو حرفه ای نوشیدنی های سرد ( انواع شیک ها - گلاسه ها - اشنایی با انواع کوکتل ها انواع نوشیدنی ها بر پایه قهوه - اسموتی ها و فراپه ها و...)
- آموزش وافل- تیرامیسو- آشنایی با کیک ها و دسرهای کافه ای
- تمرین مباحث اموزش داده شده در کلاس با نظارت استاد بصورت مستقیم و رفع اشکال
- ژوژمان و آزمون
مهارت های اکتسابی
شناخت مواد اولیه مورد نیاز کافی شاپ – آشنایی با فضای کار و نکات مدیریتی کافی شاپ – شناخت دستگاهها و تجهیزات – آشنایی با تکنیک های تهیه رسیپی ها وکسب توانایی لازم برای ورود به بازار کار بین المللی و توانمدی لازم جهت ارتیاط با مشتری